Vi søger en miljøbehandler til at gøre biler klar til skrot
Klik her...

Skrot skal være miljøvenligt og bæredygtigt

Biler og andre køretøjer er en af de største syndere, når det kommer til at forurene verdenens natur og grundvand. De ældste af slagsen er de værste.

Vi kan hurtigt blive enige om, at miljøet og naturen ikke skal lide under din, vores og andres færdige biler.

Vi er ISO 14001-certificerede hvilket betyder, at vi følger love og regler til punkt og prikke, når det kommer til miljøbehandling og skrotning af biler - for at sikre vores arbejde er mest bæredygtigt og miljøvenligt.

Vi går skridtet videre

Når bilen er miljøbehandlet og alle brugbare reservedele er genbrugt, så er der i gennemsnit stadig 30 % af bilen som ender som affald. Det er blandt andet restmaterialer som sædeskum, glas, plast, seler og airbags. Det vil vi ikke acceptere. Derfor udvinder vi alle disse restmaterialer og i samarbejde med STU Skivefjord, så er der under 10 % affald tilbage i bilen, når vi sender den af sted til skrot.

Derfor – når du vælger at skrotte din bil hos os, så er du med til at nedbringe affaldsprocenten i dansk bilskrot.

 

Skrotning gjort bæredygtigt

Vi gør vores ypperste for at øge genbruge så meget som muligt fra bilerne. Det som ikke kan genbruges som reservedel fra biler til biler, genanvendes i andre brancher. For eksempel bruger mode- og møbelindustrien vores seler, airbags og sædeskum.

Så put du bare din skrotpræmie i lommen med god samvittighed! At skrotte din bil hos os er nemlig både godt for din økonomi, for miljøet og for vores samfund.