Sådan indsamler og håndterer vi data

Kundestyringsprogram

Vi bruger FTZ som platform og følger deres retningslinjer i forhold til GDPR

https://www.ftz.dk/ftz/personoplysninger/rettigheder-som-registreret.aspx

Lagerstyring

Vi bruger Nemdele til lagerstyring og følger deres  retningslinjer i forhold til GDPR

https://nemdele.dk/om-autogenbrug/handelsbetingelser/

Regnskabsoplysninger

Vi bruger e-conomic og følger alle anvisninger i forhold til regnskabsloven.

https://www.e-conomic.dk/sikkerhed/privacy

Aflevering af bil til skrot

De personfølsomme oplysninger vi modtager i forbindelse med skrotning af en bil, gemmes på forsvarlig måde indtil vi modtager en kvittering fra Miljøstyrelsen på at bilen er afregnet. Herefter makuleres alle papirer.

Låne- & lejebil

Låne- og lejekontrakter samt kopi af kørekort og sundhedskort, gemmes i 3 måneder efter aftalens ophør. Herefter slettes alle data automatisk. Alle data gemmes i 3 måneder således at vi har mulighed for at fremsende eventuelle fart- og parkeringsbøder til den rette lejer.

Nyhedsbrev

Som abonnent på Salling Autogenbrug’s nyhedsbrev accepterer du at modtage en mail med information, gode tilbud og nyheder ca 4 gange om året.  Salling Autogenbrug gemmer navn og mailadresse på en forsvarlig måde i det system hvorfra nyhedsbrevet bliver udsendt. Nyhedsbrevet kan altid afmeldes ved at sende en mail til mail@sallingautogenbrug.dk samt i en link i hver nyhedsbrev.

Digital kontakt / korrespondance

Når du kontakter Salling Autogenbrug digitalt, enten via mail eller kontaktformularren på www.sallingautogenbrug.dk, skal vi gøre opmærksom på at henvendelsen videresendes til den medarbejder som kan svare på henvendelsen. Derefter slettes henvendelsen på Salling Autogenbrug’s generelle mail.

Foto og video

Hos Salling Autogenbrug har vi kameraovervågning af alle udendørs og indendørs arealer. Alle optagelser og billeder slettes automatisk efter 14 dage. Overvågningen bruges udelukkende som præventiv virkning i forhold til tyveri samt for medarbejderes og kunders sikkerhed.

 

Hjemmeside

Vores privatlivspolitik kan til enhver tid findes her: https://www.sallingautogenbrug.dk/om-os/privatlivspolitik