historie

Dengang det hele startede

Salling Autogenbrug startede tilbage i 1987 af Peter Haubo. Dengang havde Peter tilladelse til at have 10 biler til ophug – der er sket meget siden dengang.

Familieforetagende

Peter Haubo startede Salling Autogenbrug, og i dag er det hans tre ældste børn som ejer og driver virksomheden og med en meget stor passion for genanvendelse.

I 2009 begyndte generationsskiftet, hvor Lasse og Mads overtog virksomheden. Lasse var 26 år og  Mads var 18 år og under uddannelse til mekaniker, hvor han stod i lærer hos Rettrup Auto i Skive.

Brødrene har stille udvidet forretningen både på medarbejdersiden og med bl.a. værksted og udlejning af biler. I 2011 blev værkstedet medlem af værkstedskæden, Hella Service Partner, hvor de kan klare alle former for reparationer på alle bilmærker. Værkstedet går under navnet Salling Autoteknik.

I 2019 kom søsteren, Lise, også med ombord. Lise er vokset op som eneste pige blandt sine tre brødre. Hun er vokset op med benzin, biler og blik – men det har aldrig sagt hende noget. Lise er, udover medejer af Salling Autogenbrug, selvstændig erhvervsdrivende og har erhvervsmediet, Bizz Up. Hun ved ikke så meget om biler. Se video fra et indslag i TV MidtVest her!

Hendes arbejdsopgaver hos Salling Autogenbrug & Salling Autoteknik er bl.a. markedsføring, HR og ISO-certificeringen samt overordnet strategisk udvikling. Lise vil gerne udvikle virksomheden inden for bæredygtighed og cirkulær økonomi.

Meget er sket siden 1987

Fra 10 biler til ophug ad gangen, til en tilladelse på 600 biler til ophug. Derudover har Salling Autogenbrug flere end 30.000 kvalitetstestede reservedele på lager og et værksted til miljøbehandling og demontering. I dag er der 10 fuldtidsansatte

Fik du set..?

Dengang det hele næsten brændte