historie

Dengang det hele startede

Salling Autogenbrug blev etableret i 1987 af Peter Haubo. Dengang havde Peter tilladelse til at have 10 biler til ophug – i dag har de tilladelse til 1580.

Familieforetagende

Peter Haubo startede Salling Autogenbrug i Lindum i Nordsalling, og i dag er det hans tre ældste børn, som ejer og driver virksomheden i Skive og med en meget stor passion for genanvendelse.

I 2009 begyndte generationsskiftet, hvor Lasse og Mads overtog virksomheden. Lasse var 26 år og Mads var 18 år og under uddannelse til mekaniker, hvor han stod i lærer hos Rettrup Auto i Skive.

Brødrene har stille udvidet forretningen både på medarbejdersiden og med bl.a. værksted, nummerpladeoperatør og udlejning af biler.

I 2018 kom søsteren, Lise, også med ombord. Lise er vokset op som eneste pige blandt sine tre brødre. Lise har en baggrund inden for markedsføring og så har hun et godt øje til den grønne omstilling. Biler ved hun ikke så meget om. Se video fra et indslag i TV MidtVest her!

Stor brand ændrede alt

I februar 2021 var virksomheden i Lindum udsat for en omfattende brand. Hele lageret og miljøværkstedet gik til grunde på en enkelt nat. Efter 4 måneder med tankemylder, tegninger og tilbagegang, opstod en ny mulighed. De tre søskende greb chancen, da muligheden bød sig, for at købe et 3 gange så stort, nedlagt autogenbrug i Skive.
8 måneder gik med renovering og i marts 2022 åbnede Salling Autogenbrug dørene til et stort åbent hus på den nye adresse.

Meget er sket siden 1987

I dag har Salling Autogenbrug 16 ansatte og har foruden autogenbrug også skadecenter, biludlejning og salgsbiler samt en afdeling som arbejder med genanvendelse af restmaterialer fra de skrottede biler.

Fik du set..?

Dengang det hele næsten brændte