Vi stræber efter at reducere affaldsmængden ved at genanvende flest mulige materialer fra skrotbiler, herunder sædeskum, glas, plastik, seler og airbags.

Dette bidrager til at mindske belastningen på deponier og forbrændingsanlæg. Vi tilbyder guidede rundvisninger på vores værksted, hvor vi deler vores historie om genbrugseventyret og vores konstante bestræbelser på at forbedre os inden for den grønne omstilling.

Formål:

Vi sælger vores restmaterialer til skoler og andre interesserede, der kan anvende materialerne til kreative projekter inden for Håndværk & Design eller andre formål. Vi har sammensat dette pakketilbud til jer.

Pakketilbud:

50 stk. selebånd (1-3 meter)

Airbags
10 små, 10 store og10 lange

Sædeskum
5 siddestykker, 5 rygstykker, 5 gummilister

5 kg. hærdet glas

Samlet pris 1.800,- kr. + moms

UDTALELSER FRA SAMARBEJDER

Skummet fra sæderne har vi brugt til at isolere en tønde med, så vi kunne holde vores store biogasforsøg isoleret. Det virker lige så godt som alm. glasuld. Airbagsene er brugt til lamper, puder og tøj. Selerne er brugt til at flette julestjerner i og meget andet i den boldgade.

Søren Sohn, Læringsambassaden

”Valgfaget billedkunst på 8. årgang har vi genbrugt gamle airbags som fyld i vores "Megabugs" - fremstilling af kæmpe insekter ud fra brugte airbags og malertape. Det har været enormt spændende og med et flot resultat."

Kim Nedergaard, Brårup Skole

"På Friskolen i Skive har vi haft stor glæde af restmaterialer fra biler, som Salling Autogenbrug har leveret til os. Vi har f.eks. lavet siddehynder til vores udendørsmøbler, lavet af genbrugspaller, af sædeskum og betræk af airbags. Hynderne er gode at sidde på og lette at tørre af med en fugtig klud. En af vores elever har produceret en strandstol, hvor både vindueslister og seler, fra de skrottede biler, indgår. Vi er meget glade for at have fået muligheden for at arbejde med materialer, vi normalt ikke gør brug af. Det er bestemt ikke sidste gang.
Samarbejdet med Salling Autogenbrug er enestående."

Dorte Dahl, Friskolen Skive