Miljø

en del af THE UPCYCL

www.theupcycl.com  /  Linkedin: @THE UPCYCL  /  Instagram: @the_upcycl

Hver tirsdag har vi besøg af en flok glade drenge med så meget gå-på-mod og engagement! De får løbende ny viden om hvordan vi sorterer, i takt med vi bliver klogere på hvad der bedst giver mening. De kommer selv med idéer og løsninger.
Vi vil være Danmarks grønneste autogenbruger. Se videoen og hør mere. Besøg også vores Youtube for mere godt indhold og se del 2. Salling Autogenbrug på Youtube >>

Ansvar som bilejer

Du har som bilejer et ansvar, især mens du kører i bilen, men også den dag du skiller dig af med bilen.

Lovgivningen fra 1. juli 2000 kræver, at bilen skaffes af vejen uden at belaste miljøet unødvendigt. Det betyder, at du som sidst registeret ejer, har pligt til at aflevere bilen hos et miljøcertificeret autogenbrug, når den ikke længere kan synes.

Vi hjælper dig med at sikre miljøet

Ved at lade os modtage eller afhente din skrotbil, er du med til at sikre miljøet. Vi er ISO 14001:2015 certificeret efter Statens Miljøkrav. Det sikrer en forsvarlig behandling af alle de farlige affaldsstoffer, som findes i biler.

Du kan se mere om hvordan og hvilke affaldsstoffer, der skal afmonteres på Bilskrotbekendgørelsen.

Det er Force Certification der står for den årlige certificering, som sikre, at vi overholder de meget strenge miljøregler, der er inden for området.

Derudover har Skive Kommune tilsynspligt, for at sikre, at alle love og miljøkrav overholdes.

Læs også:

Kontakt

97 59 63 33

mail@sallingautogenbrug.dk

Skriv til os

Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles
Privatlivspolitik & Servicevilkår gælder